home
business english
over docent
beordeeling
boerdeeling 2
english exercise
kosten
contact
 

Fara is a nice great teacher!​

I know it because I attend the lessons which she gives to the director of our company in WTC Amsterdam. Fara has a real talent for teaching and is able to find the right way to communicate with each student individually she gives the students clear and well understood explanation.

She can create also a pleasant atmosphere so that the students feel comfortable therefore they can learn and cooperate better. Fara is a nice emphatic teacher who can definitely help you to fine-tune your English, that you would not be afraid to speak in public as well as an important business meetings just as it is confirmed by my boss. I won't hesistate to recommand her to anyone!.

Lulu

Ter voorbereiding op mijn minor in Boedapest heb ik 8 Engelse lessen genomen bij Fara. Elke week behandelde zij de grammatica en dit legde ze heel duidelijk uit. Ook heeft Fara leuke hulpmiddelen (opdrachten, filmpjes op internet) om de lessen leuker en duidelijker te maken.​

Ik heb erg veel aan de Engelse lessen van Fara gehad, bedankt!

Marije Vader

Mij naam is A. Said. Sinds kort studeer ik engels bij Mvr Fara, Ik studeer Engels voor mij examen, Ik moet IELTS examen maken, via markt plaats ben ik bij Mvr Fara terecht gekomen. De reden dat ik bij haar studeer is dat zij heel erg duidelijk is met haar uitleg en ze moet zeker weten dat de leerling begrijpt wat ze uitlegt. Daarnaast is zij een prettig persoon om mee te werken.

 

 

Over Bijles Engels en zaklijke Engels​​

I had a few teachers before but Fara is the first teacher with the talent to teach.​

Michle Pesek​

Director of Frenn Trading BV ,​

World trade center Amsterdam​

   

Sinds enkele maanden volg ik Engelse lessen bij Fara. Mijn doel is het verbeteren van mijn spreek- en schrijfvaardigheid. Al na een paar weken merkte ik een enorme verbetering hierin. Allerlei interessante maatschappelijke onderwerpen komen aan de orde. Wat ik als positief heb ervaren, is dat de lessen aangepast zijn aan je eigen niveau en gericht zijn op het doel dat je voor ogen hebt. Fara heeft een erg prettige werkwijze, waarbij de lessen plezierig, interactief en goed doordacht zijn. Ze geeft op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleg, zodat al mijn vragen beantwoord worden. Kortom, ik kan de cursus iedereen aanbevelen.

Atika

Engels leren online

De juiste keus voor bijles Engels

Al een aantal maanden kom ik elke week bij Fara om mijn spreek- en schrijfvaardigheid te verbeteren. Na iedere les merk ik dat ik een stap vooruit maak.In de afgelopen 15 jaar heb ik heel veel verschillende engelse cursussen gevolgd. De cursussen heb ik altijd afgemaakt maar het resultaat was nooit wat ik ervan verwacht had. Bij Fara is dit anders. Doordat het een leuke vrouw is die veel te vertellen heeft, de stof duidelijk kan uitleggen en op jouw tempo werkt, is het voor mij een perfect adres om mijn engelse taal te verbeteren. Absoluut een aanrader voor mensen die graag op een leuke en persoonlijke manier engelse lessen willen volgen. Roel Bennink

 
/Users/Juliette/Desktop/IMG_3799 (1).jpg

Ik ben engelse prive lessen bij Fara gaan volgen ter voorbereiding van een Engelstalige master (spetial design). Door de lessen van Fara is mijn Engels enorm verbeterd waar ik nu veel profijt van heb. Haar persoonlijke, gezellige en vooral goed gestructureerde lesmethode is voor mij de perfecte manier geweest om mijn Engelse grammatica, spreek en schrijfvaardigheden tot een hoger niveau te brengen. Bedankt hiervoor Fara! en ik raad het iedereen aan die op een leuke en leerzame manier zijn Engels wil verbeteren.

 
/Users/Juliette/Desktop/IMG_3799 (1).jpg

De Engels lessen van Fara zijn persoonlijk, gestructureerd, helder en beginnen altijd met een heerlijke cappuccino. Gedurende de les wordt er veel aandacht besteed aan grammatica wat voor mij perfect was aangezien ik in een zeer korte tijd mij moest voorbereiden op een stage in Sydney. De les eindigde vaak met het houden van een discussie, hierdoor maak je in korte tijd flinke stappen wat betreft spreekvaardigheid en woordenschat. Al bij al zou ik zeker Fara aanraden aangezien ik denk dat haar persoonlijke manier van lesgeven zeker uniek is.